Hej! 
 
Det är ett helt år sedan jag skrev sist!
Skämt åsido så var det ett par månader sedan jag uppdaterade här. Sista inlägget lades upp i typ Oktober, så länge sedan om man ändå tänker på att vi har kommit halvvägs in i Januari 2019. Mycket har förändrats, även blogg.se tydligen. Loggade in och blev förvånad men dem har verkligen snyggat till det och gjort det mycket enklare att navigera. Jag har förändrats, då jag numera bor med mig själv. Flyttade hemifrån den 17 december, det blev en liten 1:a som jag stor trivs i. Det ända som inte är annorlunda är att jag och Charsmin fortfarande hänger ihop. 
 
Skulle egentligen sitta och leta efter nytt foder till hunden då hon inte är riktigt nöjd med det nuvarande. Men så råkade jag klicka mig in här och det började klia i fingrarna igen. Så jag tog ett hastisgt beslut för att ta upp bloggandet igen. Mycket pågång och det känns som jag kommer behöva skriva av i sinom tid. Dock vet jag inte hur många som läser allt jag skriver men det är alltid skönt att lätta hjärtat lite då och då. Så bloggen ska få sig en makeover, eller jag ska försöka så gott jag kan. Nytt År - Nytt Jag och det ska väl spegla av sig på allt. 
 
När det gäller C och jag så har vi gått lite på halvfart, hon har tagit det lite lungt nu i vinter. Hoppvila och lugna ridturer så hon är motiverad till att sätta igång igen nu när säsongen hoppar igång. Har hoppat 2 pass och hon känns toppen, jag hoppas bara att jag kommer ha den känslan när jag styr på de lite högre hindrena sedan. Det är ju dags om vi ska hinna med och starta första tävlingen den 2 Februari utan att de känns stressat. Iår är det ju kval till SM som gäller, de andra kvalen är klara. Så felfria rundor LC har vi framför oss. Jag är supertaggad! 
 
Sist men inte minst, detta året ska jag försöka lägga upp lite mer videos på YouTube då jagvet att det uppskattas mer än ett skrivet inlägg såhär. Så om ni vill kan ni kanske gå in och prenumerara så ni vet när första videon 2019 kommer ut. 
 
Sedan har jag en hemlighet men den delar jag inte med mig av än då detaljerna inte riktigt ät klara än men jag är SÅ OTROLIGT GLAD! 
 
- Ebba
 
Bild: Sofia Smedberg