Hej! 
 
Nu när jag har väldigt mycket tid över händer det ibland att jag funderar över väldigt många olika saker. Det som har funnits i mitt huvud de senaste dagarna är på grund av något som jag fick berättat för mig för bara ett par dagar sedan. Charsmin har ganska lätt för att bli fet om hon inte motioneras och hon ska nu under min konvalecens blivit tjockare trots att hon blivit riden. Ryttaren som har ridit kunde inte förstå vad hon ''gjorde fel''. Såklart har det inte blivit fel på något sätt utan eftersom hon är den enda som ridit henne och inte hunnit varje dag har C väl lagt på sig extra kilo, skulle jag tro. Tanken som kom upp i mitt huvud var. Hur lägger jag upp mina ridpass på en vecka? Eftersom C har hållt sig i trim på detta. 
 
När jag väl tänkte efter så kom jag på att jag inte har någon aning. Det känns som jag mest går på känsla, förstå ming inte fel jag planerar alltid mina dagar men hur det kommer sig att jag lade just den typen av motion den dagen. Ska jag vara ärlig har jag aldrig tänkte på detta utan bara lagt upp det som jag tyckt blibit bäst. Men nr jag väl gick in lite mer på djupet såg jag ett återkommande mönster. Nästan varje vecka så har jag lagt hårdare i början, underhållt det i mitten av veckan, hopptränat på helgen och sedan tagit det lungt igen. Detta är en vecka där det alltså inte varit tävling innan. 
 
Så jag antar ett en helt vanlig vecka skulle se ut något sånt här. 
 
Måndag: Dressyrpass i ridhuset. 
- Vill alltid börja veckan med att stämma av hästen, känna lite på vad som behövs jobbas på. Oftast samma saker, men för att verkligen se och känna. 
Tisdag: Rider alltid ut.
- Dock mer genomtänkt, försöker få in lite övningar som kan hjälpa ta oss igenom de som inte riktigt stämde under måndagen.
Onsdag: Tömkör eller rider ut. 
Vill att hästen ska vila ryggen eller bara få komma ut i skogen utan krav
Torsdag: Tömkör eller rider ut. 
- Beroende vad som gjordes på onsdagen gör det andra denna dagen.
Fredag: Ridhus eller paddock
- Besöker lite de övningar som gjorde under måndagen.
Lördag: Hoppträning
Söndag: Söndagar blir antingen vilo dag eller skritt tur. 
 
Ni regerar säkert på att det inte finns någon vilo dag, dock så mår C bäst av att röra på sig. Dock blir det alltid så att hon vilar och någon av passen under veckan går bort. Antingen för att någon annan rider ellerför att jag inte kan. Men hade jag haft henne helt för mig själv så hade jag nog lagt upp det såhär. Ni vet ju att jag är mycket för att planera men detta har jag faktiskt lämnat ganska mycket åt slumpen. Sedan är jag en människa som kan ändra sig i sista sekund. Men oftast väljer jag att följa schemat. 
 
Funderar ni mycket på hur ni ska lägga upp era veckor eller tar ni det som de kommer? 
- Ebba
 
 
Slänger med en av mina favorit låtar för tillfället