Hej! 
 
Den här skadan jag drog på mig har ju satt lite käppar i hjulet. Mycket jag ville hinna med innan säsongen är slut finns inte ens på kartan längre tyvärr. Jag har försökt tänka efter vad som känns rimligt. Ska man vara realistisk så finns det ju en chans att jag kan ramla av under en träning och då står jag där med en trasig käke och minst 1 månad extra kovalecens. Så mina tankar och planer är lite spridda. Rent statistiskt så har jag ju inte ramlat av sedan december, och borde väl inte göra nu heller men om jag ska fortsätta enligt plan kommer vi gå upp en klass och då kommer helt plötsligt chansen tillbaka. Så jag vet rent ut sagt inte hur jag ska göra. Skippa hoppning och tävling helt tills det är helt bra eller ska man hålla sig på nivån man är just nu, bara för att få göra det jag vill mest. 
 
Innan vi är tillbaka så har ju innomhus säsongen börjat och samtisgt så börjar ju tävlingarna tunna ut och det blir längre att åka med mera. Charsmin och jag trivs så mycket bättre utomhus  och har inte riktigt haft några toppenresultat inne. Det är så mycket som ska tänkas över. Skulle det vara bättre att lägga pengarna för tävling på träning istället och gå ut nästa år på den nivån vi tänkt avsluta detta året med.
 
Tanken var ju att debutera LC på hemmaplan den 20 oktober. Men det är om en månad, just nu känns det inte alls som om att de finns på kartan. Men allt beror ju på hur pass snabbt jag läker så att säga. 
 
Jag har egentligen bara två tävlingar inplanerade än så länge, men med viss reservation att jag jobbar kan det ju såklart ändras. 
20 Oktober - Vetlandaortens Ryttarförening 
Jönköping Fältrittklubb - 10 November 
Vet inte om klasserna passar för mig på JFK men datummässigt passade det bra. 
 
Målet med allt tävlande är så att vi nästa år kan vara med och hoppa Fjord SM. De öppna klasserna är vi ju kvalade till men vi vill ju precis som alla andra hoppa SM klassen och för att hinna känns det som vi behöver sätta igång så snabbt som möjligt. Då behöver vi hoppa upp ett hack i klasserna och vi känner oss redo. Trots att vi precis satt igång så känns det väldigt möjligt just nu. 
 
Hur det blir vet jag inte än, men blir lite klarare efter måndag. Jag håller mina tuppar för att det blir goda nyheter. 
- Ebba