Hej! 
 
Det är svårt att logga in här varje dag med inspiration, vissa dagar kan jag sitta och titta på en tom sida. Inget kommer upp i huvudet och när jag väl får en idé får jag problem med att formulera mig istället. Kan skriva en hel sida men ångra mig när jag väl ser hur jag skrivt allt och ge upp, idag har jag en sådan dag. Tror jag har ändrat mig 3 gånger innan jag bestämde mig för att bara uppdatera er om hur läget ser ut. 
 
Jag mår betydligt bättre och sen jag sist skrev har mitt utseende ändrat sig rejält, svullnaden och blåmärket under ögat är nästan helt borta, den lös huden på kinden faller bort mer för varje dag och jag kan äntligen se som vanligt. Sedan var jag också och tog bort mina stygn idag. Otroligt skönt att slippa ha förband i ansikten och kunna lufta huden. Det gjorde ont att ta bort dem men just nu känns det som en bula. De gör ont när man rör det men låter man det bara va så är det helt okey. Allt har läkt väldigt fort, även min käke känns bättre. Svullnaden har gått ner betydligt och jag kan både öppna munnen mer men jag kan även tugga mycket enklare. Jag förblir optimistisk och hoppas att de har goda nyheter den 24 sep. 
 
Min pappa var och hälsade på en sväng igår, jag hade så mycket att säga att jag höll på och tappa rösten. Vi var och tog en matbit, hälsade på farmors grav samt blev jag en ny cykelhjälm rikare. Jag lovade att jag skulle köpa en och faktiskt använda den så att nästa gång olyckan är framme skyddar jag mitt huvud. Sådan tur som jag hade har jag nog troligtvis inte igen. 
 
Om det känns bra så kommer jag åka till stallet nästa vecka, hälsa lite på hästarna och kanske gå en promenad. Jag är ju sjukskriven fram tills den 24 så tid finns ju, men samtidigt vill jag inte gå för fort fram. Vi får se helt enkelt, men ingen är gladare än jag just nu. Men jag saknar min C! 
 
- Ebba