Hej!

Över alla dagar sedan jag blev sjukskriven så är nog idag jag gjort minst. Annars försöker jag alltid hitta något, men som jag nämnt innan börjar det ta slut och rastlösheten tar över mer och mer. Kunde inte hålla mig för att inte sova några timmar, så att vända tillbaka dygnet gick sådär idag med men jag är betydligt tröttare så jag funderar på att gå och sova ett par timmar till för att sedan gå upp hyfsat tidigt imorgon. Samtidigt är de ju väldigt roligt att kolla på VM och jag har h ganska många timmar kvar innan de är slut så vi får väl se hur det blir med den delen. 

Jag har beslutat mig för att rida imorgon, dock med sällskap ifall det skulle vara så att det händer något. Tänkte rida i ridhuset eftersom de ska blåsa och vara dåligt vänder samt är jag sugen på att trimma lite. Mina muskler kommer få arbeta så att säga men jag är så taggad. Äntligen kan jag sätta på mig stövlarna igen och fylla hjärtat. Jag har alltså inte träffat C på 2 veckor. Lite jobbigt. 

Lördag blir det fullspäckat, ska följa med en kompis på tävling. Känner att jag klarar av det och det ska bli så skönt att komma ut i tävlings kretsar igen även om det inte är jag som ska tävla. Det är världens bästa A som ska åka så det blir inte så krångligt, hon är väldigt enkla att ha och göra med.  Eventuellt inflyttningsfest på lördag kvällen beroende på hur jag känner. 

Måndag är det dags för återbesök, förblir optimistisk
-Ebba